Retourneren en garantie

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om bij Brixelart binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden je bestelling te annuleren.
Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen (op eigen kosten) in originele verpakking en gesorteerde zakjes met bricks.
Na ontvangst van de retourzending zal het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) worden teruggestort naar de rekening waarmee is betaald.

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht, stuur dan een e-mail naar info@brixelart.nl en vermeld je ordernummer.

Mocht het product beschadigd zijn of de steentjes niet meer gesorteerd zijn, dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Dus zorg dat de retourzending goed is ingepakt.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Heb je een verkeerd bezorgadres doorgegeven of hierin een foutje gemaakt? Zolang je bestelling nog niet is verzonden kunnen wij dit nog voor je aanpassen. Als je al een verzendbevestiging hebt ontvangen, dan is het helaas te laat om aan te passen.
We zullen dan moeten wachten totdat het pakket retour komt. Neem hoe dan ook zo snel mogelijk contact met ons op via info@brixelart.nl.

Garantie en klachten

Wij doen ons best om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk te verzenden. Mocht er nou toch iets mis zijn (missende steentjes, beschadigingen, etc.), neem dan binnen 2 maanden na ontvangst van de bestelling contact met ons op via info@brixelart.nl. We gaan dan op zoek naar een passende oplossing.
Verzoeken die na deze 2 maanden worden verzonden kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging.