Een prachtig LEGO® compatible schilderij voor aan de muur

22-11-2022     371

LEGO® art

Je zult ze vast wel eens zijn tegengekomen: de LEGO® art sets, zoals Mickey Mouse, Iron Man, Batman of de boeketten. Dit zijn allemaal voorbeelden van LEGO® sets die inspelen op de vraag naar decoratieve schilderijen gemaakt van LEGO®. Het enige nadeel is dat je gebonden bent aan de onderwerpen en ontwerpen die LEGO® uitbrengt.

Beste van twee werelden

Bij Brixelart kun je namelijk schilderijen maken van LEGO® compatible steentjes, maar dan met elk gewest onderwerp. Kies een afbeelding uit je eigen archief, of download een afbeelding van het internet. Je kunt ze allemaal omzetten in prachtige LEGO® compatible schilderijen.

Letterlijke LEGO® compatible schilderijen

Als je het heel lettterlijk neemt kun je een Brixelart schilderij maken van een écht schilderij, zoals de Nachtwacht, het Meisje met de parel, of een Mondriaan. Maar dan als pixel art gemaakt van LEGO® compatible steentjes. Dat is een mooie en originele manier om een klassiek kunstwerk aan je muur te hangen. Maar je kunt ook een onbekend werk omzetten tot pixel art met verbluffende resultaten, mede doordat onze werken worden opgebouwd uit maximaal 95 verschillende kleuren!

Hulp nodig?

Wil je weten of een foto of afbeelding geschikt is als LEGO® compatible schilderij? Neem dan even contact met ons op.

Terug
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.