Maak van iedere afbeelding een LEGO® compatible portret

19-10-2022     940

Verschillen met officiële LEGO® portretten

Op de website van LEGO® kun je van elke afbeelding een portret laten maken. Deze bestaan uit standaard plates en 4 kleuren. Niet erg opwindend!

Bij ons worden de LEGO® compatible portretten opgebouwd uit maximaal 95 kleuren, kun je zelf instellingen aanpassen voor het beste resultaat, en kun je zelf kiezen welk formaat je wilt bestellen.

In welke maten kan ik een LEGO® compatible portret bestellen?

Wij bieden staande, liggende en vierkante formaten aan, variërend van ca. 1000 steentjes tot wel 12000 steentjes. Alle portretten worden geleverd inclusief het canvas en steentjes om een lijst mee te maken. Je kunt je LEGO® compatible portret ophangen aan de muur met de meegeleverde bricks, of gewoon neerzetten op een plank.

Bij elke bestelling ontvang je een digitale bouwhandleiding, waarmee je het portret kunt bouwen. Alle steentjes worden per kleur verpakt geleverd, zodat het bouwen van je LEGO® compatible portret een koud kunstje wordt.

Wat is een portret

Een portret kan uiteraard als onderwerp een persoon hebben, maar wat dacht je van een portret van je huisdier? Wat is er leuker dan je huisdier te vereeuwigen op een pixelart van bricks? Tijdens het bestellen kun je de geüploade afbeelding zodanig bijsnijden dat het onderwerp van de foto goed duidelijk en gecentreerd in beeld staat.

Terug
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.